Tampereen vuokra-asunnot

Tampereelta löytyy noin 48 000 vuokra-asuntoa, joista noin 7500 on tarkoitettu erityisesti opiskelijoille. Asuntoa haetaan kultakin vuokraajataholta erikseen. Valtion tukemiin vuokra-asuntoihin (n. 24 100) asukkaat valikoituvat asunnontarpeen, tulotason ja varallisuuden mukaan.

Asokodit

Tampereen Asokodit on suurin asumisoikeusasuntojen omistaja Suomessa. Tampereen asunnot pyritään myymään aina asumisoikeusasuntona, mutta yhtiö tekee myös vuokrasopimuksia.

www.asokodit.fi

Kiinteistö Oy Opintanner

Pirkan Opiskelija-asunnot Oy

Yhteensä 24 vuokrakohdetta eri puolilla Tamperetta. Kiinteistö Oy Opintantereen omistaa Tampereen kaupunki ja Väinö Tannerin säätiö, Pirkan Opiskelija-asunnot Oy on yksin Tampereen kaupungin omistuksessa. Vuokra-asunnoista monet ovat tarkoitettu vain opiskelijoille.

www.opintanner.net

Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy

Vuokranvälittäjä, jolla on tarjolla vuokra-asuntoja kuudessa eri kiinteistössä Tampereella.

www.kiinteistotahkola.fi

OVV Asuntopalvelut

Valtakunnallinen vuokra-asuntojen välittäjä, entinen Opiskelijoiden Vuokravälitys, toimii 11 eri opiskelupaikkakunnalla. Tampereella ja lähikunnissa OVV:lla on tarjolla runsaasti pääasiassa yksityisessä omistuksessa olevia vuokrakohteita. Vuokra-asuntoja tarjotaan erityisesti opiskelijoille ja muille nuorille hakijoille, mutta myös työssäkäyvät ja perheelliset voivat asunnon saada.

www.ovv.com

Pirkanmaan AVO-Asunnot Oy

Avo-Asunnoilta voi hakea vuokralle korkotuettuja vuokra-asuntoja. Yhtiöllä on rakennutuksessa koko ajan uusia vuokratalokohteita Tampereen alueella.

http://www.avoasunnot.fi/vuokraus.html

SATO

SATO on valtakunnallinen asuntosijoitusyhtiö, jolla on noin 23 000 vuokra-asuntoa ympäri Suomen. Tampere on yksi yhtiön tärkeimmistä liiketoiminta-alueista.

www.sato.fi

Suomen Vuokrakodit

Vuokra-asuntoja tarjolla Tampereella sekä mm. naapurikunnassa Pirkkalassa.

www.suomenvuokrakodit.fi

Tampereen kaupungin vuokra-asunnot, asuntotoimi

Tampereen kaupungilla on omistuksessa tai hallinnassa 13 600 vuokra-asuntoa. Kaupunki omistaa kiinteistöosakeyhtiö Vilusen Rinteen, joka tarjoaa asuntoja vuokralle VTS-kotien kautta.

http://www.tampere.fi/asuminenjarakentaminen.html

Tampereen Kotilinnasäätiö

Säätiö tarjoaa vuokra-asuntoja eläkkeellä oleville sekä muuten ikääntyneille henkilöille. Vuokra-asuntoja on 1350 ja ne ovat sijoittuneet 21 eri kiinteistöön. Vuokrataso on asunnon koosta riippuen 230-957 €.

www.kotilinna.fi

Tampereen Seudun Nuorisoasunnot ry

Kiinteistö Oy Kullervo

Yhdistyksen omistuksessa olevalla Kiinteistö Oy Kullervolla on noin 100 nuorisoasuntoa Tampereen alueella. Kiinteistöjä on neljä. Asukkaiksi pääsevät 18-29-vuotiaat nuoret, pariskunnat ja lapsiperheet, jotka eivät opiskele päätoimisesti. Vuokrasopimuksen pituus on korkeintaan 5 vuotta. Asuntoja voi hakea sähköisella hakemuksella.

www.tasna.fi

Tampereen seurakunnat

Tampereen seurakuntayhtymällä on lähes 100 asuntoa neljässä kiinteistössä Tampereella. Tähän sisältyvät myös vanhusten vuokra-asunnot, jotka ovat yksiöitä ja suihku sijaitsee käytävällä. Nettisivuilta löytyy tulostettava asuntohakemus, joka lähetetään postitse.

www.tampereenseurakunnat.fi/kiinteistopalvelut/vuokra-asunnot

Tampereen Vuokra-asunnot Oy

Yhtiöllä on tarjolla n. 3000 eritasoista vuokra-asuntoa ympäri Tamperetta. TVA Oy:n asunnot ovat hyväkuntoisia, monipuolisia ja niillä on kilpailukykyinen vuokrataso. Vuokrat ovat asunnon koosta riippuen n. 490-850 €. Vakuusmaksut ovat 650-770 €, saunalisä 150 €.

www.tampereenvuokra-asunnot.fi

TOAS

Tampereen seudun opiskelija-asuntosäätiö tarjoaa vuokra-asuntoja opiskelijoille Tampereen keskustasta ja oppilaitosten lähistöltä. Asuntoja on tarjolla yli 5000. Valikoimasta löytyy niin soluasuntoja, perheasuntoja kuin yksiöitä. Asunnon haku tapahtuu nettisivuilla.

www.toas.fi

VTS-kodit

Tampereen suurimmalla vuokranantajalla on tarjolla vuokra-asuntoja yhteensä lähes 170 kiinteistössä ympäri Tamperetta. VTS-kodit muodostuu Tampereen Vuokratalosäätiöstä, Vilusen Rinne Oy:stä sekä VTS Kiinteistöpalvelu Oy:stä.

www.vts.fi

YH Länsi Oy

Laadukkaita vuokra-asuntoja tarjoavalla YH Länsi Oy:llä on lähes 70 vuokrakiinteistöä ympäri Tamperetta. Valikoimasta löytyy myös Kotosalla-seniorivuokra-asuntoja, jotka ovat tarkoitettu yli 55-vuotiaille. Hakemuksen voi täyttää verkkosivuilla.

www.yhkodit.fi

Yrjö ja Hanna Kodit

Yrjö ja Hanna -säätiö on mm. palvelutalojen kiinteistöjä hallinnoiva järjestö, joka tarjoaa asuntoja vanhuksille, kehitysvammaisille, mielenterveyskuntoutujille sekä muille erityisryhmille.

www.yrjojahanna.fi

Pirkanmaa

     
 

 

   

Tampere

Työ ja asuminen

Vapaa-aika

Matkailu

Liikenne